skip to Main Content

“Благодаря ви, момичета, за дългосрочната помощ и подкрепа във време на нужда. Бъдете все така добри и отворени да помагате на хората.”

“От сърце Ви благодарим за подкрепата и помощта, които ни оказвате в този труден за нас момент. Както в материален така и емоционален план. Благодарение на вас аз и децата успяваме да си набавим неща от първа необходимост. Вашата фондация дойде в точния момент за нас. Благодарни сме, че все още има хора като вас, защото това ни дава надежда за по-добро бъдеще. С обич и благодарност!”

“САРРА ме подкрепя като ми дава възможност да се доближа до мечтата на живота си. Прекрасно е да мога да се обучавам, докато работя за проекти на истински събития на хора и тази работа дори да ми се заплаща! За да ходиш на обучителни курсове в която и да е сфера се заплаща от нас, а не на нас. За мен обучението в процес на работа е интересно и изключително полезно. Чувствам се страхотно и намирам огромно удоволствие в работата си. Нямам търпение за нови събития. Обичам да правя декорации и да аранжирам украси от цветя за тях.”

“САРРА ми показват, че има и друг живот зад стената от мълчание, страх, изолация, в която съм попаднала, или по-скоро сама съм изградила. Дават ми ценни уроци и контакти с прекрасни хора и професионалисти в различни сфери. Откъсват ме от средата, в която бях потънала и ми помагат отново да се чувствам жива. За мен това са най-щастливите мигове, имам криле и мога да полетя… Има и друг живот, има и друг живот!… Аз бях забуксувала, а времето, което ми се подарява в София е най-страхотното, чувствам се жива. Благодарна съм за обученията, благодарна съм и на лекторите. Благодаря от името и на децата си за подаръците и грижите до сега, правят ни щастливи и все още ги използваме.

Благодаря за това, че се почувствах жива и не изолирана. Сред хора, които ме приемат такава, каквато съм. А не както в моят град – да ме гледат с пренебрежение.”

Back To Top